15.1.2016
Pohja:
2 dl grahamjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 dl sokeria
150g margariinia tai voita
Täyte:
3 dl vadelmia
n. 1 dl perunajauhoja
Tuorejuustokerma:
1 prk (2 dl) Flora Vispiä
1 pkt (200g) Valio Vaniljatuorejuustoa
(sokeria)
(punaista elintarvikeväriä)
Ohje:
Sekoita pohjaa varten kuivat aineet kulhossa. Lisää pehmeä rasva. Vaivaa kunnes taikina on murumaista. Voitele muffinssipelti ja painele n. puoleenväliin asti taikinaa (onnistuvat myös amerikanmuffinssivuoissa).
Sekoita sulaneet vadelmat perunajauhoihin. Laita jokaisen taikinapohjan päälle nokare vadelmia ja peitä sen jälkeen taikinamuruilla. Paista uunin alaosassa n. puolituntia (175 astetta), kunnes ne ovat tummuneet hiukan.
Vaahdota Flora Vispi ja mausta halutessai sokerilla. Lisää joukkoon vaniljatuorejuusto. Pursota tai lusikoi jäähtyneiden piirasten päälle. Tarjoa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos! Taisi kyllä olla pakastimen viimeisiä vadelmia täälläkin 🙂