Kinuskileipomo Helmiina's Bakery

Kategoria: Leivokset,  Muuta makeaa,  Nuorten tempaus,  Syntymäpäivät Nähty 10744 kertaa
 
16.10.2016
 
Ei kommentteja

Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

LUKIJAN RESEPTITäytetyt mokkapalat


Reseptin lisääminen jäi ja jäi, mutta nyt vihdoin voin sen lisätä. Tässä vähän erilaiset mokkapalat, jotka tuovat vaihtelua perinteisten rinnalle. Täytteessä maistuu siis tavallinen mokkapalakuorrute.

Mokkapalaleivokset

Pohja:
2 munaa
2 dl sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojuomajauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl maitoa
150 g rasvaa

Täyte ja kuorrutus
2 annosta Kinuskikissan mokkapalojen kuorrutetta
(200g sulatettua voita tai margariinia
1 kg tomusokeria
1 1/2 dl vahvaa kahvia
1 dl kaakaojauhetta)

2,5 dl Flora Vispiä tai vispikermaa

Koristelu:
Kuorrutusta
Nonparelleja tai kookoshiutaleita

Ohje:
Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet, maito ja sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Kaada leivinpaperoidulle pellille ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa.

Valmista kuorrute. Ohje on Kinuskikissan mokkapalojen kuorrute. Valmista se erillisen ohjeen mukaan. Vaahdota kerma. Lisää puolet kuorrutteesta siihen ja sekoita.

Leikkaa mokkapellillinen paloiksi ja levitä niille kuorrutetta. Halkaise palat kahtia. Pursota sisälle täytettä ja laita ylempi puoli päälle. Voit pursottaa täytettä myös päälle ruusukkeiksi. Tarjoa leivoksina.