Reseptin lisääminen jäi ja jäi, mutta nyt vihdoin voin sen lisätä. Tässä vähän erilaiset mokkapalat, jotka tuovat vaihtelua perinteisten rinnalle. Täytteessä maistuu siis tavallinen mokkapalakuorrute.
Reseptin lisääminen jäi ja jäi, mutta nyt vihdoin voin sen lisätä. Tässä vähän erilaiset mokkapalat, jotka tuovat vaihtelua perinteisten rinnalle. Täytteessä maistuu siis tavallinen mokkapalakuorrute.
Mokkapalaleivokset
Pohja:
2 munaa
2 dl sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojuomajauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl maitoa
150 g rasvaa
Täyte ja kuorrutus
2 annosta Kinuskikissan mokkapalojen kuorrutetta
(200g sulatettua voita tai margariinia
1 kg tomusokeria
1 1/2 dl vahvaa kahvia
1 dl kaakaojauhetta)
2,5 dl Flora Vispiä tai vispikermaa
Koristelu:
Kuorrutusta
Nonparelleja tai kookoshiutaleita
Ohje:
Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet, maito ja sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Kaada leivinpaperoidulle pellille ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa.
Valmista kuorrute. Ohje on Kinuskikissan mokkapalojen kuorrute. Valmista se erillisen ohjeen mukaan. Vaahdota kerma. Lisää puolet kuorrutteesta siihen ja sekoita.
Leikkaa mokkapellillinen paloiksi ja levitä niille kuorrutetta. Halkaise palat kahtia. Pursota sisälle täytettä ja laita ylempi puoli päälle. Voit pursottaa täytettä myös päälle ruusukkeiksi. Tarjoa leivoksina.