20.9.2015
Pohja
4 munaa
4 dl sokeria
2 dl rypsiöljyä
200g porkkanaraastetta
sitruunamehua ja kuoriraastetta
1 rkl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 tl jauhettua kanelia
4 dl vehnäjauhoja
Kuorrute
200g Valio Eila sitruunatuorejuustoa
100g margariinia tai voita
4 dl tomusokeria
(sitruunamehua)
Ohje:
1.Kuumenna uuni 180 asteeseen. Vaahdota munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää öljy, porkkanaraaste, sitruunan kuoriraaste ja mehu.
2.Sekoita leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli ja jauhot erillisessä kulhossa. Lisää joukkoon.
3.Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle (32x24cm).
4. Paista uunin keskitasolla 40-45 min. Anna jäähtyä.
Kuorrute:
1. Sekoita kaikki ainekset sileäksi kuorrutteeksi. Levitä kuorrutus kakun päälle
2. Leikkaa kakku paloiksi ja tarjoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kiitos!