8.5.2016
Iso kakku:
4:n munan tavallinen sokerikakkupohja
Pieni kakku:
2:n munan pikkukakku
Sitruunatäyte:
4 dl Flora vispiä
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 prk (250g) maitorahkaa
1 prk (200g) sitruunatuorejuustoa
1 sitruunan kuoriraaste ja mehu
4 liivatelehteä
Väliin:
Lemon curdia
&
Mansikkaviipaleita
Kuorrutus ja koristelu:
2 dl Flora Vispiä
Mansikoita
Suklaaperhosia
Sokerimassakoristeita, suklaapursotuksia…
Kakkutukia
Ohje:
Valmista sokerikakkupohjat. Kumoa hiukan jäähtyneinä ja halkaise kolmeen ja/tai kahteen osaan. Levitä ensimmäiseen väliin Lemon curdia ja sitruunatäytettä ja toiseen väliin mansikkaviipaleita ja täytettä. Kolmanteen väliin laita taas Lemon curdia ja täytettä. Laita tässä välissä jonkinlaiset tuet kakun sisälle.
Täytä pienempi kakku samaan tapaan kuin isompikin, eli laita vuorotellen sitruunaa ja mansikkaa pohjan päälle ja sitten täytettä. Nosta pienempi kakku suuremman päälle varovasti. Kuorruta ja koristele molemmat kakut kermapursotuksilla ja mansikoilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Voi kiitos mari-johanna kauniista sanoista! Kyllä äitienpäivänä onkin syytä yrittää parhaansa äidin kunniaksi! 🙂