Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
Joulun jälkeen oli varastossa niin paljon joulusuklaata, että päätin tehdä muffinseja. Täytyy myöntää, että auttoi suklaaöverien laantumiseen mukavasi, joten ajoivat asiansa! :)
12150g margariinia
1½dl fariininsokeria
2 munaa
3½dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
2-3tl kardemummaa
n.1dl kermaa/maitoa
Joulusuklaata
Ensin sulatin jääkaappi kylmän voin ja vaahdotin sokerin sen kanssa. Munat yksitellen sekaan – edelleen vatkaten.
Kuivat aineet sekaisin erillisessä kulhossa ja sen jälkeen taikinaan. Kerma/maito sekaan. Laitetaan paperi vuoat mffinssipellin syvennyksiin tai kaksinkertaisina tavalliselle pellille. Sitten nostellaan kahdella lusikalla pienet nokareet vuokien pohjalle.
Sitten taitetaan suklaasta paloja ja jokaiseen muffinsiin yksi palanen. Itse käytin Kalevin maapähkinä suklaata, joka rouskuu ihanasti hampaissaKannattaa painaa suklaa palaa niin, että taikina sen alla levittyy
Lusikoilla taas nokareet koko komeuden päälle. Uuni 200 ° ja muffinsit saavat paistua 10-15minuuttia
Kategoriat
JouluMuffinssit
Lisää suosikkeihin
Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.