6.4.2015
Pohja:
150 g Digestive keksejä
50 g Margariinia
2 rkl Fariinisokeria
Täyte:
– Murskaa keksit, sulata margariini, liota fariinisokeri sulaan margariiniin ja sekoita margariini ja keksi murut keskenään. Painele seos irtopohjavuoan (20cm) pohjalle.
– Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sekoita kinuskikastike tuorejuuston joukkoon, lisää vaniljasokeri. Kuumenna vesi ja sekoita liivatteet veteen. Sekoita liivateseos juustoseokseen. Lisää viimeisenä vispivaahto juustoseokseen. Kaada tuorejuusto-kemaseoksesta noin puolet keksipohjan päälle. Lisää suolapähkinämurksa väliin ja päälle loppu tuorejuustoseos. Laita jääkaappiin hyytymään.
– Kun kakku on hyytynyt, ripottele pinnalle vielä suolapähkinä murua ja irroita vuoasta.
– Alkuperäiessä ohjeessa oli viel kinuskikuorrute, itse en sitä tehnyt.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Hei, löytyisikö pikaista vastausta, voiko tämän kakun pakastaa?