Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo HeidiMaria

Pääsiäisen mango-suklaa kakku

6.4.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17411_1908158_10153204421358545_943102918509767966_n_600x600.jpg

Pohja (Kinuskikissan mehevä suklaakakkupohja)
Taikina:
2 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
¾ tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
1 ½ dl tummaa kaakaojauhetta
150 g voita tai margariinia
3 ½ dl sokeria
3 munaa
3 dl kädenlämpöistä maitoa

Paistolämpötila ja -aika:
175 astetta, keskitasolla 50-60 minuuttia

Kostutus:
1 ½ dl Pirkka hedelmämehu

– Voitele ja korppujauhota 24cm vuoka.
– Sekoita kuivat aineet keskenään.
– Sekoita hitaalla teholla vatkaten joukkoon ensin reilusti jauhoja ja tämän jälkeen vuorotellen pienissä erissä loput kuivat aineet ja kädenlämpöinen maito.
– Kaada taikina vuokaan.
– Paista uunin keskitasolla noin 50 min. Annn jäähtyä noin 15min ennen kumoamista.

Mangotäyte:
2.5 dl Flora vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tlk säilykemangoa
5 liivatelehteä
Tilkka mehua

1 prk mango pilttisosetta

-Laita liivate lehdet likoamaan kylmään veteen.
– Vaahdota kerma ja lisää sokerit sekä tuorejuusto.
– Soseuta mango, poista neste ensin, ja lisää sose seokseen.
– Sulata liivatelehden kuumaan mehuun, käytin samaa kun kakkupohjan kostutukseen, ja lisää ohuena nauhana vaahtoseokseen kokoajan sekoittaen.

Suklaavaahto:
2.5 dl flora vispi
1 prk Lidlin deluxe suklaa vanuskasta

_Vaahsota kerma ja lisää vanukas, koostumus oli todella hyvä pursotukseen.

Koristeet:
2 pss mini kitkatteja
Pieniä pääsiäismunia

Kakkupohjan jäähdyttyä kunnolla leikkasin sen kolmeen osaan.
Laitoin pohjan reunavuoan pohjalle kostutin, laitoin puolet mangopiltistä pohjan päälle ja sitten noin puolet täytteestä. Lopun kakun kokosin samalla lailla.
Annoin kakun hyytyä jääkaapissa yön yli.
Aamulla tein suklaavaahdon. Reilun puolet levitin kakun päälle, loput laitoin pursotin pussiin ja pursotin ”ruusuja” kakun päälle.
Kitkatit painelin kermaan kiinni, sidoin satiininauhalla vermuudeksi. Päälle pääsiäiskarkkeja.

Ainesosat

HedelmäMangoSuklaa

Kategoriat

PääsiäinenTäytekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17411_20150406_231258_400x400.jpgHeidiMariaKinderpiirakka
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17411_11083866_10153169232413545_8710735016836919834_n_400x400.jpgHeidiMariaSuolapähkinä kinuski juustokakku
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17411_1908158_10153204421358545_943102918509767966_n_400x400.jpgHeidiMariaPääsiäisen mango-suklaa kakku
3

Kommentit (3)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
6.4.2015 19:09

Kyllä on upea kakku! 🙂

soja
Kinuskileipomo soja
6.4.2015 18:50

tosi hauskat nuo kitkatit! pitää laittaa mieleen, ovat varmaan parempiakin kun ne sikarivohvelit

Keittiökoira
Kinuskileipomo Keittiökoira
6.4.2015 17:18

Kauniit ruusukkeet!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa