31.1.2015
Pohja:
1/2prk maitorahkaa
100g voita
2dl vehnäjauhoja
1/2tl leivinjauhetta
Täyte:
1/2prk maitorahkaa
1dl maitoa
1 kananmuna
1/2dl sokeria
1tl vanilliinisokeria
1tl sitruunamehua
Päälle:
Säilykepersikoita
3/4dl persikkalientä
1 liivatelehti
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Nypi jauhoseos pehmeään rasvaan. Sekoita joukkoon rahka. Voitele piirasvuoka ja painele taikina jauhoja apuna käyttäen siihen.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada ne piiraspohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna piiraan jäähtyä.
Asettele persikat piiraan päälle. Anna liivatelehden liota kylmässä vedessä. Kuumenna persikkaliemi mikrossa ja sekoita vedestä puristettu liivatelehti siihen. Anna seoksen jäähtyä hetki ja kaada se sitten piiraan päälle. Tarjoa piiras kylmänä.
Huom!
Jos haluat tehdä piiraan pyöreään normaalikokoiseen vuokaan kaksinkertaista annos.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos! On tehty siihen. 🙂