12.4.2015
Ainekset:
2,5dl maitoa
2,5dl vettä
1 pussi kuivahiivaa
1/2tl suolaa
1,5tl sokeria
3dl myllynparas kaurahiutaleita
n.6dl vehnäjauhoja
3rkl öljyä
150g mozzarella juustoraastetta
Sekoita vesi ja maito keskenään ja lämmitä 42 asteiseksi. Sekoita veteen suola, sokeri ja kaurahiutaleet. Sekoita keskenään jauhot ja kuivahiiva ja lisää veteen. Vaivaa hetken aikaa ja lisää lopuksi öljy ja juustoraaste. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi. Kun taikina on kohonnut jaa se jauhotetulla pöydällä paloiksi ja pyörittele palloiksi. Kohota vielä hetken aikaa pellillä ja paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos! Joo juustoraastetta on myös päällä, mutta en voidellut leipiä ollenkaan. Ja minäkin rakastan juustosämpylöitä! 🙂