19.10.2014
Ainekset:
4 kananmunaa
3 dl tomusokeria
4 dl kermaa
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sitruunamehua
1 dl glukoosisiirappia
Vatkaa kananmunat ja tomusokeri vaahdoksi. Vatkaa myös kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään glukoosisiirappi sekä sitruunamehu. Yhdistä vaahdot ja lisää sekaan myös sitruuna-glukoosisiirappi. Jaa jäätelö kahteen kannelliseen astiaan ja lisää haluamasi maut niihin. Laita jäätelö pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi ja sekoita sitä aluksi puolen tunnin välein. (Mä pidin yön yli.)
Maut:
Cookie dough
1 rkl voita
1/3 dl sokeria
1/3 tl vaniljasokeria
Ripaus suolaa
½ dl vehnäjauhoja
2/3 rkl maitoa
10g rouhittua suklaata
Vispaa sähkövatkaimella pehmeä voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola. Lisää sekaan jauhot, maito sekä rouhittu suklaa. Anna taikinan levätä jääkaapissa 30 minuuttia. Pyörittele taikinasta palloja ja tiputa niitä jäätelön sekaan.
Omenahillo-suklaakeksi
Omenahilloa
Jyväshyvä suklaapisarakeksejä
Murustele jäätelön sekaan oman maun mukaan keksejä ja levitä omenahilloa joka paikkaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä