20.9.2014
Ainekset:
2 kananmunaa
1dl sokeria
3/4dl vehnäjauhoja
1,5rkl kaakaojauhetta
1/2tl leivinjauhetta
1/2tl vanilliinisokeria
80g suklaata
100g voita
banaania
Vuokaan:
50g voita
3/4dl sokeria
Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Sulata voi ja suklaa varovasti mikrossa välillä sekoittaen. Lisää kananmuna-sokeri vaahtoon jauhoseos sekä voi ja suklaa varovasti sekoittaen. Sulata voi ja kaada se leipävuokaan. Kaada sokeri voin päälle ja laita pilkotut banaanit sokerin päälle (banaani ensin pituus suunnassa neljään osaan ja sitten leveys suunnassa niin että banaani mahtuu vuokaan). Kaada taikina banaanien päälle ja paista kakkua 175 asteessa noin 35 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mmm, ihanan mehevän näköinen!