Kinuskileipomo Hannan koekeittiö

Kategoria: Joulu Nähty 3926 kertaa
 
02.01.2016
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIJoululeivokset


Leivoksen alkuperäinen resepti on Itsenäisyyspäivän leivokset

Tein jouluksi mm. kuvassa näkyviä leivoksia. Muokkasin hieman Itsenäisyyspäivän leivosten reseptiä

Pohjan reseptiä en muuttanut, mutta kostutukseen käytin karpalomehua.

Täytettä muutin seuraavasti:
6 liivatelehteä (kiitos Kinuskikissalle vinkistä)
5 dl kuohukermaa
200 g vaniljatuorejuustoa
200 gr kuningatarrahkaa
1 ½ dl sokeria
¾ dl karpalomehua
n. 100 gr soseutettuja puolukoita

Toimin täytteen kanssa samoin kuin ohjeessa, puolukat laitoin viimeisenä (sen jälkeen, kun olin muut ainesosat, myös liivatteet, yhdistänyt).

Tämä oli superhyvää! Parasta tämä oli peräti 4-5 päivää valmistuksen jälkeen. Kannattaa kokeilla erilaisia tuorejuusto / rahka yhdistelmiä.