2.11.2013
20cm irtopohjavuoka
Pohja:
150g Digestive-keksejä
100g voita
Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele vuoan pohjalle ja paista pohjaa 170 asteessa 5 min.
Täyte:
600g tuorejuustoa
100g ranskankermaa
150g sokeria
3 kananmunaa
3rkl vehnäjauhoja
1 levy Pandan valkosuklaata tai muuta suklaata maun mukaan
Sekoita tuorejuusto tasaiseksi (huoneenlämpöinen tuorejuusto sekoittuu paremmin) ja lisää muut aineet suklaata lukuun ottamatta.
Sulata suklaa. Laita vuokaan n. puolet tuorejuustomassasta ja valuta päälle suklaasula. Laita vuokaan loput massasta ja paista 170 asteessa reilu tunti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tätä on saatava ja heti! Valkosuklaa on herkkuani ja lisäksi hallaimia. Eikun leipomaan!