28.2.2018
3 pientä porkkanaa
50 g lehtikaalia suikaleina
1 sipuli
nokare voita
2 dl kaurahiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl maitoa
2 rkl öljyä
Raasta porkkanat ja silppua sipuli. Kuullota ne lehtikaalisuikaleiden kanssa voissa pannulla. Yhdistä kuivat aineet ja lisää öljy sekä maito. Sekoita lopuksi joukkoon vihannekset. Jos taikina tuntuu tässä vaiheessa liian löysältä voit lisätä vehnäjauhoja. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Onkin oikein ovelaa salakuljettaa vitamiineja teeleivässä! 🙂 Ainakin pieneksi silputut vihannekset ehtivät pehmetä ja kypsyä uunissa sopivasti. Jos leipä syödään uunilämpimänä, niin tuskin vihanneksia juurikaan suussa edes huomaa.