31.10.2016
Arepakset:
4 dl maissijauhoja
4 dl vettä
1/2 tl suolaa
öljyä
Sekoita kaikki aineet ja muotoile massasta pyöreitä palloja ja litistä ne sitten. Minä tein omistani noin senttimetrin paksuisia. Minä käytin paistinpanulla säästeliäästi öljyä. Paista arepaksia niin kauan, että niihin ilmestyy ruskeita pilkkuja. Laita ne sen jälkeen uuniin 200 asteeseen noin 15-20 minuutiksi. Kypsän arepaksen tunnistaa koputtamalla sen pohjaan jolloin se ”kumisee”.
Guasacaca:
3 pientä avokadoa
1 sipuli
1 keltainen paprika
puolikas chili
1 valkosipulin kynsi
öljyä
etikkaa
limen mehua
Sekoita sauvasekoittimella avokadot, sipuli, paprika, chili ja valkosipuli. Lisää öljyä että saat sileän seoksen ja lisää sitten etikkaa ja limen mehua maun mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä