20.2.2016
1 dl maustamatonta jugurttia
2 rkl majoneesia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 keltasipuli silputtuna
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl kevätsipulin vihreää osaa silputtuna
1 pussi pakastettua pinaattia
1 pussi kasviskeittoaineksia (minä käytin Knorrin gulassikeittopussin)
persiljaa
1 valkosipulin kynsi murskattuna
2 pientä hapanleipää tai yksi iso
Kiehauta pinaatti ja valuta siivilässä. Kuullota sipulisilppua öljyssä. Sekoita sipulit, pinaatti ja kasviskeitto-
ainekset. Sekoita sitten jugurtti, majoneesi ja tuorejuusto keskenään. Yhdistä seokset ja mausta persiljalla. Kaiverra leivästä sisusta sen verran pois että dippi mahtuu koloon. Voit tarjota dipin leivänpalojen tai kasvisten kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mielenkiintoinen uusi tuttavuus tällainen dippi! Ja Kanadasta asti. Täytyy pistää korvan taakse,että seuraavalla kerralla dippi tarvittaessa etenkin tämän. 🙂