14.4.2017
8 kpl voi- tai lehtitaikinalevyjä
16 palaa suklaata
vaahtokarkkeja
kananmunaa voiteluun
raesokeria
Sulata lehtitaikinalevyt ja puolita ne. Laita jokaisen levyn keskelle pala suklaata ja vaahtokarkki. Taita levyt kiinni ja voitele. Ripottele pinnalle raesokeria. Paista 175 asteessa 10 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tämän reseptin nähtyään ei herkuttelun makuun päästäkseen tarvitse odottaa tunti tolkulla eikä nähdä paljon vaivaa. Pieni varoituksen sana kuitenkin: tuo herkkupala voi viedä kielen mennessään. 🙂