7.3.2016
Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
3 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
3/4 dl öljyä tai voisulaa
3 dl maitoa
Täyte:
1/2 kg lämminsavulohta
6 keitettyä kananmunaa
1 suippopaprika
1 punasipuli
1-2 tl sitruunapippuria
1/2 – 1 dl silputtua tilliä
200 g juustoraastetta
Sekoita kuivat aineet. Lisää joukkoon öljy ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja levitä pellille leivinpaperin päälle. Tasoita pinta esim. palettiveitsellä. Levitä päälle hienonnettu lohi ja viipaloidut kananmunat. Leikkaa suippopaprika ja punasipuli renkaiksi ja levitä myös pohjan päälle. Ripottele pinnalle sitruunapippuri ja tilli. Levitä lopuksi juustoraaste täytteen päälle. Paista 225 asteessa 18-20 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Oi että, nyt kyllä tuli nälkä! Tosi herkulliselta vaikuttaa ja varmasti onkin. Tekisi kyllä mieli ihan heti-just-nyt kokeilla, mutta ehkä joku toinen päivä kuitenkin. 🙂 Täytyy laittaa tämä ohje muistiin.