24.6.2020
4 kaupan (tai itse tehtyä) marenkipohjaa
5 dl kinuskikermaa
mansikkaa ja taparperia hillokkeeksi keitettynä
koristelu:
raparperisuikaleita
mansikoita
kinuskikastiketta
sireeninkukkia
savoiardi-keksejä
silkkinauhaa
Keitä mansikoista ja raparperista hilloke. Sokerin määrää miettiessä kannattaa muistaa, että marenkipohjat ja kinuskikerma ovat hyvin makeita. Vatkaa kinuskikerma vaahdoksi. Kokoa kakku tarjoiluvadille laittamalla kerroksittain marenkipohjia, kinuskikermaa ja hilloketta. Päällimmäiseksi jää kinuskikermakerros. Koristele kakku kuvan osoittamalla tavalla tai oman makusi mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä