Kinuskileipomo liinukka

Kategoria: Marenkikakut Nähty 313 kertaa
 
24.06.2020
 
Ei kommentteja

LUKIJAN RESEPTIJuhannuskakku


Tästä ei kakku enää helpommaksi tule, tämän kokoaa puolessa tunnissa.

4 kaupan (tai itse tehtyä) marenkipohjaa
5 dl kinuskikermaa
mansikkaa ja taparperia hillokkeeksi keitettynä

koristelu:

raparperisuikaleita
mansikoita
kinuskikastiketta
sireeninkukkia
savoiardi-keksejä
silkkinauhaa

Keitä mansikoista ja raparperista hilloke. Sokerin määrää miettiessä kannattaa muistaa, että marenkipohjat ja kinuskikerma ovat hyvin makeita. Vatkaa kinuskikerma vaahdoksi. Kokoa kakku tarjoiluvadille laittamalla kerroksittain marenkipohjia, kinuskikermaa ja hilloketta. Päällimmäiseksi jää kinuskikermakerros. Koristele kakku kuvan osoittamalla tavalla tai oman makusi mukaan.