Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Juhannuskakku

Leipomo: liinukka
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17299_juhannuskakku_600x600.jpg

Tästä ei kakku enää helpommaksi tule, tämän kokoaa puolessa tunnissa.

4 kaupan (tai itse tehtyä) marenkipohjaa
5 dl kinuskikermaa
mansikkaa ja taparperia hillokkeeksi keitettynä

koristelu:

raparperisuikaleita
mansikoita
kinuskikastiketta
sireeninkukkia
savoiardi-keksejä
silkkinauhaa

Keitä mansikoista ja raparperista hilloke. Sokerin määrää miettiessä kannattaa muistaa, että marenkipohjat ja kinuskikerma ovat hyvin makeita. Vatkaa kinuskikerma vaahdoksi. Kokoa kakku tarjoiluvadille laittamalla kerroksittain marenkipohjia, kinuskikermaa ja hilloketta. Päällimmäiseksi jää kinuskikermakerros. Koristele kakku kuvan osoittamalla tavalla tai oman makusi mukaan.

Kategoriat:

Marenkikakut
- Helppo

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti