2.5.2017
Voitaikinalevyjä, minä käytin tähän reseptiin 5 kpl, joista tulee 10 kpl pasteijoita.
pussi pakasteherneitä
koosta riippuen 4-6 kpl kiinteitä perunoita
1/2 – 1 punasipuli
inkivääriä, minä käytin tuoretta
garam masalaa
juustokuminaa
pari ruokalusikallista maustamatonta tuorejuustoa
(suolaa)
Minä keitin perunat kuorineen ja kuorin vasta kypsänä mutta voit kuoria mainiosti ne raakanakin. Keitä perunat kypsiksi ja pilko kuutioiksi. Pilko punasipuli pieneksi hakkelukseksi. Kuori inkivääri ja raasta. Sekoita kaikki aineet. Käytä mausteita oman makusi mukaan. Lisää suolaa täytteeseen tarvittaessa. Laita noin ruokalusikallinen täytettä halkaistun voitaikinalevyn keskelle ja taita kolmioiksi. Voitele munalla. Paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Onpa sinulla tarjolla muhkea, kauniisti paistunut ja maistamaan houkutteleva samosa-pasteijapari. Itselleni tämä piiras on vielä uusi, mutta odottaa vuoroaan. Intialaiset maut ja mausteet kyllä kiinnostavat. Tästä reseptistä voisikin aloittaa. Kiitos! 🙂