12.9.2016
1 kananmuna
2-2,5 dl kikhernejauhoa
4 dl vettä
ripaus suolaa
öljyä tai voita paistamiseen
Vatkaa kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta kulhossa. Paista lettuja molemmin puolin muutamia minuutteja. Jos taikina vaikuttaa liian juoksevalta, voit lisätä siihen kikhernejauhoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
mari-johanna:Ymmärsit oikein eli aamiaisella niitä syötiin aina mutta sen lisäksi muistan että minulle tarjoiltiin niitä myös esim. illallisena. Aterian ajankohdasta riippuen siihen voi tosiaan yhdistää erilaisia kastikkeita, jolloin kyse on jo melko ruokaisasta ateriasta.