12.9.2016
1 kananmuna
2-2,5 dl kikhernejauhoa
4 dl vettä
ripaus suolaa
öljyä tai voita paistamiseen
Vatkaa kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta kulhossa. Paista lettuja molemmin puolin muutamia minuutteja. Jos taikina vaikuttaa liian juoksevalta, voit lisätä siihen kikhernejauhoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
mari-johanna:Ymmärsit oikein eli aamiaisella niitä syötiin aina mutta sen lisäksi muistan että minulle tarjoiltiin niitä myös esim. illallisena. Aterian ajankohdasta riippuen siihen voi tosiaan yhdistää erilaisia kastikkeita, jolloin kyse on jo melko ruokaisasta ateriasta.