12.9.2016
1 kananmuna
2-2,5 dl kikhernejauhoa
4 dl vettä
ripaus suolaa
öljyä tai voita paistamiseen
Vatkaa kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta kulhossa. Paista lettuja molemmin puolin muutamia minuutteja. Jos taikina vaikuttaa liian juoksevalta, voit lisätä siihen kikhernejauhoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
mari-johanna:Ymmärsit oikein eli aamiaisella niitä syötiin aina mutta sen lisäksi muistan että minulle tarjoiltiin niitä myös esim. illallisena. Aterian ajankohdasta riippuen siihen voi tosiaan yhdistää erilaisia kastikkeita, jolloin kyse on jo melko ruokaisasta ateriasta.