27.3.2016
200 g mantelirouhetta
2 dl sokeria
2 valkuaista
2 tl appelsiinimehua
Sekoita mantelirouhe ja sokeri. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri-manteliseokseen. Mausta appelsiinimehulla. Nosta pellille leivinpaperin päälle lusikalla taikinasta haluamasi kokoisia keksejä. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos Liinukka! 🙂 ok,eli ehkä teen sitten ensi viikonloppuna pienen testi erän ja pakastan mielenkiinnosta muutaman ihan koe mielessä. Mutta ehkä teen sitten varsinaiset pikkuleivät hyvissä ajoin ja säilytä huoneen lämmössä! 🙂