1.8.2015
Simppeli ja helppo piirakka pecorino,mozzarella,mascarpone ja vuohenjuustolla. Ihanat heirloom tomaatit omasta puutarhasta piirakan päälle ja rucolaan sekä Jamon Serrano kinkkua. Täydellinen piirakka vaikka rapujuhlien alkuun tai illanistujaisiin. Vege piirakan tästä saa jättämällä Jamon Serrano kinkun pois.
Piirakkapohjaan tarvitset näitä:
Sekoita kulhossa jauhot,juustokumina ja pecorino. Lisää voi ja nypi taikina sekaisin.Lisää kananmunat ja sekoita sekoita taikina tasaiseksi. Nosta taikina jauhotetuilla käsillä vuokaan ja painele taikina muotin muotoiseksi. Laita vuoka ja taikina jääkaappiin hetkeksi kun teet täytteen valmiiksi.
Täyte:
Sekoita kulhossa mascarpone,vuohenjuusto,kerma ja munat tasaiseksi tahnaksi. Kaada vuokaan. Revi mozzarella täytteen päälle ja ripottele parmesan päälle. Paista 200°c 30-40 min kunnes täyte on saanut väriä. Ota piirakka pois uunista ja anna jäähtyä.
Piirakan päälle tarvitset näitä:
Kun piirakka on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi on aika laittaa tomaatit viipaloituna päälle.Sen jälkeen rucola ja viimeisenä basilika ja Jamon Serrano kinkku. Jos haluat voit laittaa tomaattien päälle hieman suolaa ja pippuria.
Käytin neliömäisiä vuokaa mikä oli kokoa 32*35 cm,joten tämä taikina on aika iso.Jos käytät normaalia piirakkavuokaan niin puolita taikina ja täyte määrät.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Ja nuo tomaatit! Niin herkullisen näköisiä… Tätä piirakkaa täytyy kokeilla.