27.7.2015
Tarvitset myös:
Ohjeet
Ota taikina kulhosta jauhotetulle työ alustalle. Jaa taikina 10-12 samankokoiseen osaan. Peitä palat mitä et heti käytä jotteivät ne kuivu.
Pyöritä taikinasta palloja. Litistä pallo kämmenelle ja venyttele noi 15cm läpimitaltaan olevaksi litteäksi ympyröiksi.Pidä keskusta hieman paksumpana kuin reunat.
Laita yksi ruokalusikallinen mustikoita aihion keskelle,ole varovainen ettei tule liikaa koska sitten on vaikea sulkea Buchteln.Nostele tai nipistele taikina pallo kiinni. Ole huolellinen ettei mitään jää auki. Muuten paistettaessa mustikoiden neste valuu ulos.
Laita valmis Buchteln suljettu puoli alaspäin voideltuun vuokaan. Tee loput Buchteln valmiiksi.
Sulata noin 3 rkl voita.Tarvitset tätä voiteluun. Voitele Buchtelnit.
Anna nousta 20-30 minuuttia liinan alla ja paista 180°c keskilämmöllä 20-25 minuuttia kunnes Buchteln ovat kullankeltaisia.
Anna jäähtyä 5-10 minuuttia, koristele tomusokerilla ja tarjoa vaniljakastikkeen kera. Mahlzeit!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mutta voin korjata tuohon 1dl. Voihan niitä jäljelle jääneitä vaikka käyttää koristeluun tai tehdä mustikkamaidon. 🙂