27.7.2015
Näitä tarvitset:
Vuoraa 20cm kakkuvuoka voipaperilla,vain pohja. Murskaa keksit ja sekoita voisulan kanssa.Kaada vuoan pohjalle ja painele tiukaksi.
Sekoita isossa kulhossa vaniljajäätelö,sorbetti, vadelmat,mustikat ja pähkinät.Kaada vuokaa ja kopauta muutama kerta vuokaa pöytään jotta ilmakuplat menevät rikki. Jos jäätelöä jää yli laita se pakkaseen vaikka muffinssivuoassa.Laita pakkaseen ainakin tunniksi.Mieluusti yön yli..
Ota kakku pakkasesta ja koristele. On hyvä jos kakku saa seista noin 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.Se on helpompi leikata.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Näyttää herkulliselta! Tuo palakuva saa kyllä veden kielelle. 🙂