27.7.2015
Näitä tarvitset:
Vuoraa 20cm kakkuvuoka voipaperilla,vain pohja. Murskaa keksit ja sekoita voisulan kanssa.Kaada vuoan pohjalle ja painele tiukaksi.
Sekoita isossa kulhossa vaniljajäätelö,sorbetti, vadelmat,mustikat ja pähkinät.Kaada vuokaa ja kopauta muutama kerta vuokaa pöytään jotta ilmakuplat menevät rikki. Jos jäätelöä jää yli laita se pakkaseen vaikka muffinssivuoassa.Laita pakkaseen ainakin tunniksi.Mieluusti yön yli..
Ota kakku pakkasesta ja koristele. On hyvä jos kakku saa seista noin 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.Se on helpompi leikata.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Näyttää herkulliselta! Tuo palakuva saa kyllä veden kielelle. 🙂