11.12.2016
Pohjan:
30 kpl daniela vanilja täytekeksejä
Tarvitset:
400g suklaata
200g suklaa tuorejuustoa
100g vaniljarahkaa
5dl vispikermaa + kuorrutteeseen oma valintainen määrä
3-4 liivatelehteä
2 rkl turkinpippurirouhetta
1 tl salmiakkijauhetta
Ohje:
* Murskaa Danielakeksit koneella tai itse haluamallasi tavalla hienoksi murskeeksi.
* Sulata suklaa (itse käytin kahta eri suklaata, mint krokant ja taloussuklaata)
* Vispaa kerma , lisää kerman joukkoon sulanut ja jäähtynyt suklaa ja muut ainesosat mitä kakkuun laitat.
* Laita liivatteet kylmään veteen n.5-10 minuutiksi.
* Lämmitä tilkka maitoa ja laita liivatteet kuumaan maitoon. Kaada liivatemaito seos kerman joukkoon ja sekoita hyvin.
* Laita lopuksi omat lisämausteet kerman joukkoon. Itse laiton turkinpippurirouhetta ja mintkrokant suklaata.
* Sitten lopuksi kun olet saanut täytteet valmiiksi kaada ne keksimurupohjan päälle irtopohjavuokaan 28cm oli minun pohjan halkaisijan pituus. Ja anna olla jääkaapiissa noin 8h tai mieluiten yön yli. Tällaiset kakut kannattaa aina valmistaa edellisenä päivänä enne juhlaa, niin kakku varmasti ehtii hyytyä hyvin. Sitten oma valintaiset koristeet tai kuorrutus tulee lopuksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
No, tähän käy myös Digestive keksitkin jos ei daniela tai domino keksejä kaupasta saa.