Pohja:
50g Digestive keksejä
50g Voita
Täyte:
2 prk Appelsiinirahkaa (Valio)
1 levy Fazerin sininen suklaata
2 dl kermaa
½ dl sokeria
3 liivatehteä
Tee näin:
- Murskaa keksit sauvasekoittimella tai yleiskoneella
- Sulata voi mikrossa tai liedellä
- Lisää keksimurun joukkoon sulatettu voi
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja jäähdytä.
- Vatkaa vispikerma ja lisää joukkoon sokeri
- Lisää kerman joukkoon jäähtynyt suklaa ja sekoita ainekset tasaiseksi
- Lopuksi lisää appelsiinirahka purkin suklaakerma seokseen ja sekoita ainekset hyvin.
- Laita keksimurut irtopohjavuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla ettei kakku tartu vuokaan.
- Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan n. 5-10min ja purista vesi pois ja laita tippaan kuumaa vettä
- Kaada liivateseos täytteen sekaan ohuena nauhana
- Kaada kermasuklaaappelsiini täyte keksipohjan päälle, tasoita ja päästä ilmakuplat pois täytteestä napauttamalla sitä pari kertaa pöytään kevyesti tai heiluttamalla vuokaa kevyesti pari kertaa.
- Anna hyytyä n. 24h tai vähintää 10h
- Seuraava päivänä nosta tarjolle ja NAUTI!
Näinhän se on. 🙂 Juu kehittelen aina uusia ideoita, ainoa vaan että nyt ei leipomuksia ole tulossa lähiaikoina, koska aloitan tänään dietin.