Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo VaniliiniVeera

Toffeekakku

11.11.2019

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/30525_IMG_20191020_153426_600x600.jpg

Toffee kakku:

Perus 4 munan kakkupohja

1 annos kinuskia

2 dl vispikermaa
2 g tuorejuustoa

Vaahdota valmis ja jäähtynyt kinuski. Vaahdota 2 dl kermaa ja 200 G tuorejuustoa keskenään. Lisää kinuski ja tarvittaessa liivate.

Päällystä

50 G tomusokeri

100 G tuorejuusto

40 ml kerma

Suklaaganache:
100g kerma
100g tumma suklaa

Valmista ensin ganache: kuumenna kerma melkein kiehuvaksi, palottele suklaat kulsoon ja kaada kuuma kerma niiden päälle. Sekoita kunnes suklaa sulaa. Jäähdytä viileäksi. Vatkaa tomusokeri ja tuorejuusto keskenään. Lisää kerma. Levitä tuorejuustokuorrute kakun päälle ja koristele ganachella ja karkeilla.

Ainesosat

SuklaaToffee/kinuski

Kategoriat

Täytekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/30525_IMG_20200510_080813_400x400.jpgVaniliiniVeeraMansikka-nougat-juustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/30525_IMG-20200411-WA0017_400x400.jpgVaniliiniVeeraLinnunpesäkakku
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/30525_IMG_20191020_153426_400x400.jpgVaniliiniVeeraToffeekakku
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/30525_20181111_084604_400x400.jpgVaniliiniVeeraHerukka-kinuskijuustokakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/30525_20180329_170835_400x400.jpgVaniliiniVeeraKinder-kakku
3

Kommentit (2)

soja
Kinuskileipomo soja
25.1.2020 21:34

tätä ihastelen jo ties monetta kertaa, jokin tässä miellyttää silmääni!

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
14.11.2019 08:01

Kuulostaa ja näyttää tämä kakku kyllä ihan kielen mennessään vievältä reseptiltä!!
Toispuoleinen koristelu on kiva idea,silloin täytyy vaan juhlijan toivoa olevansa ensimmäisten leikkaajien joukossa, että ehtii ottamaan palansa sieltä puolelta kakkua missä koristeet ovat.
Toisaalta, jos joku haluaakin vain kakkua eikä krumeluureja kakun päältä, silloin voi leikata juuri toiselta puolelta ja näin kaikki ovat tyytyväisiä!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa