Kinuskileipomo VaniliiniVeera

Kategoria: Täytekakut Nähty 449 kertaa
 
11.11.2019
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIToffeekakku


Toffee kakku:

Perus 4 munan kakkupohja

1 annos kinuskia

2 dl vispikermaa
2 g tuorejuustoa

Vaahdota valmis ja jäähtynyt kinuski. Vaahdota 2 dl kermaa ja 200 G tuorejuustoa keskenään. Lisää kinuski ja tarvittaessa liivate.

Päällystä

50 G tomusokeri

100 G tuorejuusto

40 ml kerma

Suklaaganache:
100g kerma
100g tumma suklaa

Valmista ensin ganache: kuumenna kerma melkein kiehuvaksi, palottele suklaat kulsoon ja kaada kuuma kerma niiden päälle. Sekoita kunnes suklaa sulaa. Jäähdytä viileäksi. Vatkaa tomusokeri ja tuorejuusto keskenään. Lisää kerma. Levitä tuorejuustokuorrute kakun päälle ja koristele ganachella ja karkeilla.