11.11.2019
Toffee kakku:
Perus 4 munan kakkupohja
1 annos kinuskia
2 dl vispikermaa
2 g tuorejuustoa
Vaahdota valmis ja jäähtynyt kinuski. Vaahdota 2 dl kermaa ja 200 G tuorejuustoa keskenään. Lisää kinuski ja tarvittaessa liivate.
Päällystä
50 G tomusokeri
100 G tuorejuusto
40 ml kerma
Suklaaganache:
100g kerma
100g tumma suklaa
Valmista ensin ganache: kuumenna kerma melkein kiehuvaksi, palottele suklaat kulsoon ja kaada kuuma kerma niiden päälle. Sekoita kunnes suklaa sulaa. Jäähdytä viileäksi. Vatkaa tomusokeri ja tuorejuusto keskenään. Lisää kerma. Levitä tuorejuustokuorrute kakun päälle ja koristele ganachella ja karkeilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
tätä ihastelen jo ties monetta kertaa, jokin tässä miellyttää silmääni!