2.4.2018
Pohja
4 munaa
1.5 dl sokeri
1.5 dl jauho
0.5 dl kaakaojauhe
1 tl leivinjauhe
Täyte
2 dl kerma
250 g tuorejuusto
100 g valkosuklaa
Suklaarouhetta
Kuorrute
2 dl kerma
200 g maitosuklaa
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi seokseen. Levitä pellille ja paista 225 asteessa n. 8 min.
2. Leikkaa lautasen avulla neljä samankokoista pyöreää kakkulevyä
3. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Sulata valkosuklaa. Yhdistä tuorejuusto ja valkosuklaa kerman joukkoon
4. Valmista ganache: lämmitä kerma kattilassa mutta älä keitä. Paloittele suklaa kulhoon. Kaada kerma suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi. Jäähdytä jääkaappikylmäksi ja vatkaa sitten kuohkeaksi vaahdoksi.
5. Kostuta pohja vaniljamadolla, täytä välit valkosuklaatäytteellä ja levitä kuorrute päälle
6. Koristele kinder karkeilla!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Toimiikohan toi kuorrute myös valkosuklaasta tehtynä? Kun välillä käyttäytyy vähän eritavalla kuin maitosuklaa näissä…