Kinuskileipomo C.A.N

Kategoria: Helpot ja nopeat,  Makeat piirakat,  Suklaataikina Nähty 17571 kertaa
 
16.05.2016
 
Ei kommentteja

Erityisruokavaliot: Liivatteeton

LUKIJAN RESEPTISuklaa-persikkapiirakka kinuskikastikkeella


Tämä helppo ja nopea resepti on kehitetty niistä aineista, mitä sillä hetkellä kaapista sattui löytymään. Hyvinkin simppelisti tästä tuli herkullinen makuyhdistelmä!

Pohja:
Myllyn paras suklaataikina

Täyte:
2 keltuaista
200 g ranskankermaa
1 tl vaniljasokeria
½ tl kardemummaa
Säilykepersikoita

Koristeeksi:
Hasselpähkinärouhetta
Kinuskikastiketta

Painele ohjeen mukaan sulatettu suklaataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa uunissa 180 asteessa n. 10 min.
Vispaa keltuaisten rakenne kevyesti rikki. Sekoita joukkoon ranskankerma, vaniljasokeri ja kardemumma. Kaada täyte pohjan päälle ja asettele valutetut persikanpuolikkaat täytteen päälle. Jatka paistamista 20-30 min, kunnes piirakka on saanut kauniin värin.
Anna piirakan vähän jäähtyä. Koristele hasselpähkinärouheella ja kinuskikastikkeella.