16.5.2016
Pohja:
Myllyn paras suklaataikina
Täyte:
2 keltuaista
200 g ranskankermaa
1 tl vaniljasokeria
½ tl kardemummaa
Säilykepersikoita
Koristeeksi:
Hasselpähkinärouhetta
Kinuskikastiketta
Painele ohjeen mukaan sulatettu suklaataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa uunissa 180 asteessa n. 10 min.
Vispaa keltuaisten rakenne kevyesti rikki. Sekoita joukkoon ranskankerma, vaniljasokeri ja kardemumma. Kaada täyte pohjan päälle ja asettele valutetut persikanpuolikkaat täytteen päälle. Jatka paistamista 20-30 min, kunnes piirakka on saanut kauniin värin.
Anna piirakan vähän jäähtyä. Koristele hasselpähkinärouheella ja kinuskikastikkeella.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä