16.5.2016
Pohja:
Myllyn paras suklaataikina
Täyte:
2 keltuaista
200 g ranskankermaa
1 tl vaniljasokeria
½ tl kardemummaa
Säilykepersikoita
Koristeeksi:
Hasselpähkinärouhetta
Kinuskikastiketta
Painele ohjeen mukaan sulatettu suklaataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa uunissa 180 asteessa n. 10 min.
Vispaa keltuaisten rakenne kevyesti rikki. Sekoita joukkoon ranskankerma, vaniljasokeri ja kardemumma. Kaada täyte pohjan päälle ja asettele valutetut persikanpuolikkaat täytteen päälle. Jatka paistamista 20-30 min, kunnes piirakka on saanut kauniin värin.
Anna piirakan vähän jäähtyä. Koristele hasselpähkinärouheella ja kinuskikastikkeella.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä