Kinuskileipomo C.A.N

Kategoria: Kesä,  Täytekakut Nähty 8918 kertaa
 
22.07.2016
 
4 kommenttia

Erityisruokavaliot: Liivatteeton

LUKIJAN RESEPTIKesäruusuke


Kesäiltana grillailu ja chillailu läheisten tai ystävien kanssa on ihan parasta. Kaiken kruunaa tietysti aina hyvä jälkkäri 😋 Tähän pieneen kakkuun testailin ensimmäistä kertaa ruusupursotuksia. Täytteen kehitin niistä aineista, mitä kaapista löytyi 😊

POHJA:
Kolmen munan sokerikakkupohja (sydämen mallisessa pienessä vuoassa paistettuna)

TÄYTE:
2 dl vispikermaa
n. 200g mansikkahilloa
1 prk mansikka-vaniljarahkaa
vähän sokeria ja vaniljakreemijauhetta

KORISTELU:
vadelmia
2,5 dl Flora Vispiä
sokeria
vaniljakreemijauhetta
tilkka punaista elintarvikeväriä

TEE NÄIN:
Valmista ja paista pohja ohjeen mukaan. Kumoa ja anna jäähtyä.  Leikkaa kahteen osaan.

Valmista täyte vaahdottamalla kerma sokerin ja vaniljakreemijauheen kanssa. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
Kostuta kakkupohjan osat ja levitä täyte kakun väliin.

Pursotuksia varten lisäsin pienen pienen tilkan punaista elintarvikeväriä kerman joukkoon ennen vaahdotuksen aloittamista ja vaniljakreemijauhetta vaahdotuksen aikana. Vaahdosta tuli ”hyvän tuntuinen” pursotusvaahto.