22.7.2016
POHJA:
Kolmen munan sokerikakkupohja (sydämen mallisessa pienessä vuoassa paistettuna)
TÄYTE:
2 dl vispikermaa
n. 200g mansikkahilloa
1 prk mansikka-vaniljarahkaa
vähän sokeria ja vaniljakreemijauhetta
KORISTELU:
vadelmia
2,5 dl Flora Vispiä
sokeria
vaniljakreemijauhetta
tilkka punaista elintarvikeväriä
TEE NÄIN:
Valmista ja paista pohja ohjeen mukaan. Kumoa ja anna jäähtyä. Leikkaa kahteen osaan.
Valmista täyte vaahdottamalla kerma sokerin ja vaniljakreemijauheen kanssa. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
Kostuta kakkupohjan osat ja levitä täyte kakun väliin.
Pursotuksia varten lisäsin pienen pienen tilkan punaista elintarvikeväriä kerman joukkoon ennen vaahdotuksen aloittamista ja vaniljakreemijauhetta vaahdotuksen aikana. Vaahdosta tuli ”hyvän tuntuinen” pursotusvaahto.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Grilli bileet, pienen tytön ristiäiset, synttärit, rippijuhlat…. Tämä kakku sopisi moneen tilaisuuteen!
Se on viimeisen päälle kaunis ja huolella tehty, kahvipöydän kuningatar! 🙂