4.7.2016
Pohja:
2 x Kinuskikissan pehmeää levykakkupohjaa gluteenittomana.
Täytteet:
Kinuskikissan raikas marjatäyte mansikoista vaniljarahkalla sekä
puolikas annos Kinuskikissan mokka-suklaatäytettä. Huomioi gluteenittomuus!!
Kostutus:
Maitoa
Pursotukset ja muut koristeet:
5dl vispikermaa
Vaniljakreemijauhetta
Mustaa ja punaista sokerimassaa.
Paista pohjat ja leikkaa niistä neljä yhtä suurta palaa, tasoita reunat.
Kostuta palat ja kokoa kakku: täytä ensimmäinen väli marjatäytteellä, toinen mokka-suklaatäytteellä ja kolmas marjatäytteellä.
Kauli ja muitoile päälle kuva sokerimassasta. Vaahdota vispikerma ja vaniljakreemijauhe. Pursota reunat.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä