11.7.2016
Tarvitset:
”hatullisen” mustikoita eli muutaman desilitran
lasillisen munia
lasillisen sokeria
lasillisen vehnäjauhoja
Valmistus:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Kaada mustikat voideltuun uunivuokaan.
Tee taikina kuten tavalliseen sokerikakkupohjaan, mutta ilman leivinjauhetta.
Eli vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi. Lisää joukkoon jauhot.
Kaada taikina mustikoiden päälle.
Paista uunissa niin, että taikina jää aavistuksen verran raa’aksi sisältä, (n. 30 min.).
Paistos nautitaan jälkiruokakulhoista sellaisenaan tai esim. vaniljakastikkeen kera.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Ihanaa kuin sait ystävältäsi luvan julkaista tämän heidän suvun perinne reseptin. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta 🙂 Tämä menee ehdottomasti testiin sitten kun ehdin kunnolla käydä mustikassa.