Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Nokkosperunarieskat

Leipomo: Herkkulauantai
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/27420_Риеска_10_600x600.jpg

9 rieskaa, h. 15cm

Perunasose:
– 700 g jauhoinen peruna
– 600 g vesi
– 20 g suola

Rieskataikina:
– 1 kg perunasose
-30 g voi
-250 g vehnäjauho
-2 rl kuivattu nokkosta
Voita voitelluun

Keittä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, survo perunat keitinveden kanssa perunasurvimella soseksi. Mittaa 1 kg sosetta, lisää voi, vehnäjauho ja kuivattua nokkosta, sekoita.

Lämmitä uuni 270 asteeseen. Leivo leivinpaperille ohuita rieskoja. Pistele haarukalla ja paista 250°C:ssa 10-12 min. Valmiit rieskat voitele voilla.

MunatonPähkinätön

Kategoriat:

KekritempausLeivät, sämpylät ja rieskat
- Helppo 4

Kommentit (4)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa