Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Kermainen kantarellipiirakka

Leipomo: Hanna
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22804_20160825_114132-1_600x600.jpg

Vastaavia pohjan ohjeita löysin useamman eri nettisivuilta. Jauhot taas tietenkin vaihdoin gluteenittomiin!

Pohja:
2 dl Semper Fin Mix/Grov Mix (itse käytin molempia jauhoseoksia)
100 g voita
0,5 tl suolaa
2 rkl kylmää vettä
0,5 dl juustoraastetta

Voi, jauhot ja suola nypitään. Lisätään kylmä vesi ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Levitä piirakkavuolle.


Täyte:
1 l Kantarelleja
1   sipuli
2 rkl voita
5 rkl valkoviiniä
suolaa
mustapippuria
150 g creme fraiche
3/4 dl kermaa
3 munaa
150 g juustoraastetta
3 rkl parmesaaniraastetta
punasipulia
kirsikkatomaatteja

Paista sieniä kuumalla pannulla, jotta niistä haihtuu nesteet. Lisää sipuli ja voi. Paista vielä hetken. Lisää mausteet ja valkoviini ja anna hautua.

Sekoita ranskankerma, kerma ja munat. Lisää juustoraasteet ja jäähtynyt sieni-sipuliseos. Sekoita hyvin. Kaada täyte piirakkavuokaan. Koristele punasipulirenkailla ja kirsikkatomaatin puolikkailla. Paista 200C n. 30 min.

GluteenitonKasvisruokavalio

Ainesosat:

Sieni

Kategoriat:

Suolaiset piirakatSyksy
- Helppo

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti