25.8.2016
Vastaavia pohjan ohjeita löysin useamman eri nettisivuilta. Jauhot taas tietenkin vaihdoin gluteenittomiin!
Pohja:
2 dl Semper Fin Mix/Grov Mix (itse käytin molempia jauhoseoksia)
100 g voita
0,5 tl suolaa
2 rkl kylmää vettä
0,5 dl juustoraastetta
Voi, jauhot ja suola nypitään. Lisätään kylmä vesi ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Levitä piirakkavuolle.
Täyte:
1 l Kantarelleja
1 sipuli
2 rkl voita
5 rkl valkoviiniä
suolaa
mustapippuria
150 g creme fraiche
3/4 dl kermaa
3 munaa
150 g juustoraastetta
3 rkl parmesaaniraastetta
punasipulia
kirsikkatomaatteja
Paista sieniä kuumalla pannulla, jotta niistä haihtuu nesteet. Lisää sipuli ja voi. Paista vielä hetken. Lisää mausteet ja valkoviini ja anna hautua.
Sekoita ranskankerma, kerma ja munat. Lisää juustoraasteet ja jäähtynyt sieni-sipuliseos. Sekoita hyvin. Kaada täyte piirakkavuokaan. Koristele punasipulirenkailla ja kirsikkatomaatin puolikkailla. Paista 200C n. 30 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä