24.7.2016
BRITAKAKKU
Pohja:
75 g voita
1,5 dl sokeria
5 keltuaista
1,5 dl Semper Fin Mix-jauhoseos/ vehnäjauho
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
Marenki:
5 valkuaista
2 dl sokeria
Täyte:
kermavaahtoa ja vadelmia
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti sekoittaen. Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Vaahdota marenki. Levitä uuipellille ensin pohjataikina ohueksi kerrokseksi ja sen päälle marenki. Paista 175C 20 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Ihanan herkullisen näköinen annos! 🙂
Ja nuo vadelmat, että ne osaavatkin olla niin herkullisia ja näyttäviä!