24.7.2016
BRITAKAKKU
Pohja:
75 g voita
1,5 dl sokeria
5 keltuaista
1,5 dl Semper Fin Mix-jauhoseos/ vehnäjauho
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
Marenki:
5 valkuaista
2 dl sokeria
Täyte:
kermavaahtoa ja vadelmia
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen voimakkaasti sekoittaen. Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Vaahdota marenki. Levitä uuipellille ensin pohjataikina ohueksi kerrokseksi ja sen päälle marenki. Paista 175C 20 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Ihanan herkullisen näköinen annos! 🙂
Ja nuo vadelmat, että ne osaavatkin olla niin herkullisia ja näyttäviä!