19.7.2018
Pohja:
200 g dominoita tai vastaavia
50 g voita sulatettuna
Täyte:
6 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
200 g mansikkarahkaa
200 g sitruunatuorejuustoa
litra mansikoita, joista pieni kourallinen koristeluun
Murskaa keksit ja sekoita voisulan kanssa. Levitä vuoan pohjalle (mikä nyt mökiltä sattuu löytymään). Itsellä oli käytössä ehkä noin 24 cm vuoka… Laita pohja kylmään odottelemaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä rahkan ja tuorejuuston kanssa. Soseuta mansikat ja kuumenna 1dl nestettä kiehuvaksi ja sulata siihen liotetut liivatteet. Sekoita mansikkasurvokseen ja sekoita kermaseokseen. Lisää sokeria, jos olet enemmän makean ystävä. Kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä. Jos pakastinta on käytössä, kakku hyytyy jo tunnissa, riippuen täytekerroksen paksuudesta.
Koristele mansikoilla ja vaikka suklaalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kyllä on niin kesäinen kuva kera ihanan mansikkakakun! 🙂
Tulee ihan hyvälle tuulelle pelkästä katsomisesta, saati että olisi noissa maisemissa kakkupalaa syönyt! 🙂
Aurinkoista kesän jatkoa myös täältä toivotellen!