26.9.2016
Ainekset:
Pannukakku (pellillinen)
-8 dl maitoa
-4 dl gluteenitonta jauhoseosta
-3 kananmunaa
-3/4 tl suolaa
Tarjoiluun
esim.
-hilloa
-vadelmia
-mansikoita
-vaahterasiirappia
-banaania paloina
-suklaakastiketta
-jäätelöä
-kermavaahtoa
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen ja laita uunipellille leivinpaperi. Mittaa kaikki ainesosat kulhoon ja sekoita hyvin käsin vatkaamalla tai sauvasekoittimella.
Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa noin 30 min. Leikkaa valmis pannukakku paloiksi ja tarjoile haluamasi lisukkeiden kanssa.
Vinkit!
-Korvaan usein puolet jauhoista tummemmalla jauhoseoksella.
-Jos taikinan vatkaa käsin, voi jauhot lisätä vähitellen, jotta tasaisen taikinan saaminen on helpompaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kinuskiemo: Kiitos!