Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Eyapee

Marianne mansikkajuustokakku

30.12.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/8287_Marianne-mansikka-juustokakku_600x600.jpg

Mansikkainen Marianne -juustokakku.
(10 annosta)

Pohja

200 g suklaakeksejä
50 g voisulaa

Täyte

2 dl vispikermaa
120 g Fazer Marianne Crush- rouhetta
200 g rahkaa (vanilja)
5 kpl liivatelehteä
1 dl kiehuvaa vettä

Pintahyytelö

400 g marjoja (pakastemansikoita)
1 dl sokeria
4 kpl liivatelehteä
1 dl punaista mehua

Tee näin

KÄYTÄ ISOA / LEVEÄÄ IRTOPOHJAVUOKAA
Murenna keksit ja sekoita murut voisulan kanssa ja painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita vaahdon joukkoon Marianne Crush- rouhe ja rahka. Liota viisi liivatelehteä runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle.
Anna kakun hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia, tai kunnes rahkaseos on hyytynyt. (YKSI TUNTI RIITTÄÄ)

Soseuta PAKASTEmarjat tehosekoittimessa /TAI SAUVASEKOTTIMELLA sokerin kanssa. Liota neljä liivatelehteä 5 minuuttia ja purista niistä ylimääräinen vesi pois ja sulata liivatelehdet kiehuvaan mehuun. Sekoita JÄÄHTYNYT HUONEENLÄMPÖINEN liivateliemi survottujen marjojen joukkoon ja nostele liivateseos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakku jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. YKSI TUNTI RIITTÄÄ TÄSSÄKIN

Vinkki!Jos haluat pakastaa kakun, niin pakasta kakku ilman pintahyytelöä. Anna kakun sulaa hitaasti jääkaapissa ja valmista pintahyytelö. Valuta hyytelökerros vuokaan kakun päälle. Pinta hyytyy nopeasti kylmän pohjan ansiosta.

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/8287_Keilailukakku_400x400.jpgEyapeeKinuski, mustikka, sitruuna täytekakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/8287_Marianne-mansikka-juustokakku_400x400.jpgEyapeeMarianne mansikkajuustokakku
4

Kommentit (4)

Eyapee
Kinuskileipomo Eyapee
30.12.2013 23:29

.. tai sitten puunrunko tummasta suklaasta.

Eyapee
Kinuskileipomo Eyapee
30.12.2013 23:28

Kiitos kommenteista, koristeena mariannepalloja, tummalla kaakaolla värjättyä perusmarsipaania, tosin lähtevät sulamaan samantien kakun pintaan. Meillä ei kakku kauaa pöydässä ehtinyt olla joten uskalsin koristella näin. Mietin että ensikerralla värjään tummalla kaakaolla candy melts nappeja ja teen siitä puunrungon ja vastaavasti valkosuklaasta palloja. Ainiin ja reunoilla hieman kookoshiutaleita.

Marjatassu
Kinuskileipomo Marjatassu
30.12.2013 23:18

Mistä teit nuo pensaan oksat?

doora
30.12.2013 23:00

Pirteän ja raikkaan näköinen kakku. Marianne on lempparikarkkini, joten on varmasti myös herkullinen.Onko nuo valkoiset pallot myös Mariannekarkkeja? Koristekuviossa on varmaan lumipallopensaan oksia? Sen tapainen pensas on olemassa.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa