Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Estorin unelmia

undefined

Olen 14-vuotias tyttö Keski-Pohjanmaalta. Minulla on musta kani, mutta meillä kotona on neljä ihastuttavaa kissaa ja yksi suomenlapinkoira Ronja.

Leivon, koska se on hauskaa ja saa nähdä mitä osaa! Leivon pääasiassa muille, jotta he näkevät mitä osaan ja saavat maistaa sitä. Olen muutellut Kinuskikissan reseptejä sen mukaan mitä kotona on ollut ettei ana tarvi lähteä kauppaan joidenkin leivonnaisten vuoksi.  Olen myös joskus epäonnistunut, mutta virheistä oppii. Meille aloitetaan keittiöremppa joskus tässä kesällä. Silloin en kai voi leipoa, mutta onhan mulla vähän muutakin tekemistä.

Luen kirjasarjaa nimeltä Etsijät(seeker). Sen on kirjoittanut Erin Hunter. Erin hunter on yhteisnimitys neljälle eri kirjailijalle joiden nimiä en muista. Heidän kirjat ovat ihan parhaita. Pidän sarjasta todella paljon ja olen tehnyt yhdestä kirjasta esitelmänkin ja toinen on tekeillään. Kolmas suomenkielinen kirja ilmestyy kohta. Odotan innolla, että pääsen lukemaan sitä.

En ole vielä laittanut reseptejä koska, en ole ehtinyt leipoa. Laitan niitä heti kun koulun kokeet on ohi. Kesällä en voi leipoa, koska keittiöremppa. Muttta katotaan miten se menee!

Kotipaikka:

Veteli/Haukilahti

Rekisteröitymispäivä:

14.3.2014

Kommenttien lukumäärä: 

3

Sähköpostiosoite:

estori.com@gmail.com

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa