1.2.2014
7dl vehnäjauhoja (tai osa graham-jauhoja)
1½tl suolaa
½tl kuiva hiivaa
3.5dl haaleaa vettä
Sekoitaa kuivat aineet keskenään, lisää vesi ja sekoita puuhaarukalla. Peitä astia tuorekelmulla ja anna kohota 12-18h huoneenlämmösä.
Pyörittele kohonnutta taikinaa palloksi(eli riivaa kevyesti) ja kääri löyhästi kelmuun. Anna levtä 30min. Laita kannellinen pata uuniin ja kuumenna uuni 225asteeseen. Laita taikina kuumennettuun pataan ja paista 30min kansi päällä ja sitten vielä n.15min ilman kantta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä