16.2.2014
170g huoneenlämpöistä voita
1 4/5 dl fariinisokeria
3/5 dl sokeria
1 kananmuna
2 tl vaniljasokeria
4 3/4 dl vehnäjauhoja
2 tl maissitärkkelystä
1 tl ruokasoodaa
300g rouhittua suklaata
Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet yhteen. Lisää kananmuna kokoajan sekoittaen sokeri-voi vaahdon joukkoon. Pienennä koneen tehoa ja lisää kuivataineet. Sekoita suklaa nuolijalla massaan.
Laita massa jääkaappiin n.tunniksi. Lämmitä uuni 175asteeseen. Muotoile massasta haluamasi kokoisia palloja ja paista uunissa n. 10min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Soja: uskoisin kyllä, että voi 🙂