1.2.2014
Ohje: (20 palaa)
½l maitoa tai piimää kädenlämpöisenä
50g hiivaa
1tl suolaa
1rkl sokeria
n.2dl juustoraastetta (en mitannut mutta arvelisin tämän suuntaista)
2dl kaurahiutaleita
2dl ruis- tai grahamjauhoja
3dl vehnäjauhoja
Seos pinnalle:
kaurahiutaleita
juustoraastetta
valkosipulijauhetta
Valmista taikina. Kuuluu olla todella löysää. Levitä pellille ja jaa ruuduiksi (pizzaleikkuri on kätevä tässä). Kohota liinalla peitettynä 20min. Levitä kaurahiutale-juustoseos pinnalle ja paista 225asteessa n. 15-20min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kinuskiemo: Jauhoitin sormet hyvin ja levitin käsillä painelemalla, vähän niinkun löysähkön pitsataikinan tapaan 🙂 On kyllä hyviä ja tosi kivoja kun on helpot tehdä !