1.2.2014
Ohje: (20 palaa)
½l maitoa tai piimää kädenlämpöisenä
50g hiivaa
1tl suolaa
1rkl sokeria
n.2dl juustoraastetta (en mitannut mutta arvelisin tämän suuntaista)
2dl kaurahiutaleita
2dl ruis- tai grahamjauhoja
3dl vehnäjauhoja
Seos pinnalle:
kaurahiutaleita
juustoraastetta
valkosipulijauhetta
Valmista taikina. Kuuluu olla todella löysää. Levitä pellille ja jaa ruuduiksi (pizzaleikkuri on kätevä tässä). Kohota liinalla peitettynä 20min. Levitä kaurahiutale-juustoseos pinnalle ja paista 225asteessa n. 15-20min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kinuskiemo: Jauhoitin sormet hyvin ja levitin käsillä painelemalla, vähän niinkun löysähkön pitsataikinan tapaan 🙂 On kyllä hyviä ja tosi kivoja kun on helpot tehdä !