19.1.2014
Pohja:
200g digestivejä
100g margariinia sulatettuna
½ tl kanelia
Täyte:
600g maustamatonta tuorejuustoa
2½dl sokeria
3 kananmunaa
1rkl raastettua limen kuorta
2tl vaniljasokeria
200g ranskankermaa
Paista 175astetta noin 45 minuuttia. Sen jälkeen sammuta uuni ja avaa luukku raolleen, paista kakkua jälkilämmössä 1 tunti.
Päälle:
200g ranskankermaa
2rkl sokeria
2tl(tai maun mukaan) limen mehua
Kelmu päälle, kylmään neljäksi tunniksi.
Koristeeksi laitoin isoja karhunvatukoita ja vadelmia pakka
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä