3.2.2014
Pohja:
300g mansikkadominoita
n.100g (?) margariiniä
Täyte:
3dl vispikermaa
1prk vadelma-mansikkarahkaa
1prk mustikka-valkosuklaarahkaa
n. 100g vadelmia muussattuna
5 liivatetta
sokeria ja vaniljasokeria
Pinnalle:
Marjoja maun mukaan
Valkosuklaata
Murskaa dominot ja sekoita sulan rasvan kanssa. Painele pohja irtopohjavuokan pohjalle ja reunoille.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Valmista täyte. Vaahdota vispikerma, lisää vaahtoon rahkat ja muussatut (tai paseeratut) vedelmat. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla tarpeen mukaan. Liota liivatteet tilkkaan lämmintä marjamehua (tai sulata liivatteet mikrossa) ja lisää liivateneste täytemassan sekaan samalla sekoittaen.
Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä muutama tunti, mielellään yön yli kylmässä.
Koristele marjoilla kauniisti ja vedä sulalla valkosuklaalla viivoitus marjojen päälle.
Nauti 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Menni & Teeemajuhlija: Tää on kyllä tosi hyvää! Kannattaa kokeilla 🙂