12.10.2015
Tarvitset;
200 g tummaa sokerikakkupohjaa (2 munan kakku)
100 g appelsiinituorejuustoa
200 g valkosuklaata
punaista elintarvikeväriä
20 Cake pop tikkua
Valmistus;
Murenna suklaakakkupohja muruksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita hyvin, jotta taikinasta tulee hyvin käsiteltävää. Pyörittele taikinasta 20 tasakokoista palloa.
Sulata suklaa esim. vesihauteessa ja lisää punaista elintarvikeväriä, jotta saat valkosuklaasta vaaleanpunaista. Kasta kakkutikkarin pää suklaaseen (n. 0,5 cm) ja työnnä tikku pallon sisään. Työnnä tikku puoleen väliin palloa. Kasta nyt koko pallo suklaaseen ja valuta liika suklaa pois. Nosta tikku cake pop telineeseen tai muuhun vastaavaan kuivumaan. Koristele halutessasi valkosuklaa rouheella! Säilytä jääkaappissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kiitos paljon, Kinuskikissa! Ja kyllä tulossa on kaiken laista ihanaa..!