2.9.2015
Perusohje:
200g voita tai margariinia
2dl sokeria
3 munaa
2tl vanilliinisokeria
2tl leivinjuhetta
3dl vehnäjauhoja
Lisäksi:
1 dl kuutioitua taloussuklaata
yhden appelsiinin raastettu kuori
1/2 dl appelsiinin mehua
Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri.
Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Sekoita vaahtoon vanilliinisokeri ja vehnäjauho-leivinjauhe seos, sekä appelsiinin mehu- ja kuoriraaste. Lopuksi lisää vielä suklaakuutiot.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (1,2-1,5L).
Paista 175 asteessa 50-60 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ja se vielä piti lisätä, että mummo kutsui tätä murokakuksi 🙂